Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

ThetaFloating - Cd melléklettel Használd ki sejttudatosságod Esther Kochte

ThetaFloating - Cd melléklettel Használd ki sejttudatosságod  Esther Kochte
Értékelés:

Cikkszám: 0012345

A vonzás törvényének értelmében külvilági élményeinkben a legtitkosabb érzelmeink és elvárásaink tükröződnek. Ha megsértenek minket, önmagunk elfogadásával vannak gondjaink. Ha folyton pénzszűkében vagyunk, a saját értékünket becsüljük alá. A gyermekkorban bevésődött és sejtszinten átvett érzelmi és mentális mintáinkkal mi magunk teremtjük meg a valóságunkat. Ha a saját önvalónkat megváltoztatjuk, az életkörülményeink automatikusan ehhez fognak igazodni.

A ThetaFloating pontosan a megmagyarázhatatlan ellenállásainkat és a titkos félelmeinket térképezi fel. A munka során a régi minták egymással ütközve meg is szűnnek, természetes életerőnk ettől kezdve akadálytalanul áramolhat, korlátozottságunk utat enged az egység és az ősbizalom érzésének. A kiterjedt tudatosságnak ebben az állapotában játszva lebegünk ide-oda érzelmeink világában, hogy megváltoztassuk benne mindazt, ami akadályozza egyéni fejlődésünket. Ez az angol „floating” (lebegés) fogalmának a lényege. Minél közelebb kerülünk eredeti lényünkhöz, annál könnyebben boldogulunk az életben. Ha összhangba kerülünk az elképzeléseinkkel, könnyűszerrel meg is valósítjuk őket, s beindul az életünk!

A mellékelt CD segítségével a legfontosabb gyakorlatokat és meditációkat rögtön ki is próbálhatjuk. A bemutatott gyakorlatok javítják a mediális érzékelést és közben segítenek kapcsolatba kerülni az önvaló magasabb szintjeivel.

Ár: 2 980 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!