Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Szuperszintű kvantumérintés Haladó technikák Alain Herriott

Szuperszintű kvantumérintés Haladó technikák Alain Herriott
Értékelés:

Cikkszám: 223455335

Úgy érzem, hogy a kvantumérintés felfedezésével rátaláltam a jelenleg rendelkezésre álló legerőteljesebb gyógyítási módszerre."
Alain Herriott

A Szuperszintű kvantumérintés a normál kvantumérintési alapmódszer finomítása. A szuperszint úgyszólván felturbózza a kvantumérintési technikák hatékonyságát: az eredmények gyorsabban jelentkeznek, a szöveteket mélyebben hatja át az energia.
A könyvben leírt technikák segítségével megtanuljuk, hogyan befolyásoljuk kezünk energiakibocsátását és irányítsuk eredményesebben egy meghatározott területre az energiát. A gyakorlás előrehaladtával érzékelhetjük, hogy energiakibocsátásunk megháromszorozódott vagy akár megnégyszereződött.
A szuperszintű technikákkal hatékonyan segítünk többek között az érzelmi kiegyensúlyozatlanság, a testi strukturális eltérések, a depresszió, a testsúlyproblémák leküzdésében, és akár egy hirtelen fellépő ujjfájást is eredményesen kezelhetünk.

„Szívből ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik a kvantumérintéssel kapcsolatos készségeiket új és magasabb szintre kívánják emelni."
Richard Gordon
A Kvantumérintés: A gyógyító erő című kötet szerzője

Az elmúlt több mint 30 év során Alain minden figyelmét és szenvedélyét a gyógyítás művészetében való közreműködésre fordította. Miután megismerkedett és munkatársi kapcsolatba került Richard Gordonnal, a kvantumérintéses módszer kidolgozójával és alapítójával, Alain lett a kvantumérintés haladó technikáinak legelső oktatója és megújítója, országos és nemzetközi szinten egyaránt.

Ár: 2 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!