Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Joel Fuhrman, M.D. VÉGE A SZÍVBETEGSÉGNEK

Joel Fuhrman, M.D. VÉGE A SZÍVBETEGSÉGNEK
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 3342231230

Készleten: 1 db

Dr. Joel Fuhrman, a Vége a cukorbetegségnek című New York Times sikerlistás könyv írója tudományosan bizonyított és a saját új orvosi tanulmányával egybehangzó gyakorlati programot kínál a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére és visszafordítására.

Dr. Fuhrman, a betegségmegelőzés és táplálkozástudomány szakértője azokhoz az olvasókhoz szól, akik a saját kezükbe akarják venni az egészségüket, és nem akarnak gyógyszereken élni vagy bonyolult, költséges, szükségtelen és igen gyakran hatástalan orvosi eljárásokon vagy műtéteken átesni. Hangsúlyozza, hogy a betegek nagy részét az orvosok igen ritkán tájékoztatják a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint és a szívbetegségek leghatékonyabb kezelési módjairól.

A legfrissebb tudományos kutatásokon és Dr. Fuhrman huszonöt éves, klinikai szívgyógyászati tapasztalatain alapuló Vége a szívbetegségnek című könyvből megtudhatjuk, hogyan csökkenthető jelentős mértékben a koleszterinszint, a vérnyomás és a testsúly, vagy hogyan mulasztható el teljes mértékben még az igen előrehaladott szívbetegség is anélkül, hogy veszélyes angioplasztikai vagy bypassműtéti eljárásokra lenne szükség. Dr. Fuhrman elárulja, hogyan étkezzünk szívünk optimális egészségének fenntartásához, a saját eltérő igényeinknek, testtípusunknak és állapotunknak megfelelően. A könyvben részletes táplálkozási terveket találhatunk az egészséges keringési rendszert támogató ételek és rágcsálnivalók finom receptjeivel együtt, illetve hasznos kérdésekről olvashatunk orvosok és betegek számára egyaránt.

Ár: 5 490 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!