Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

A Hollywood-terápia Amit a filmek elárulnak rólunk Ruediger Dahlke Margit Dahlke

A Hollywood-terápia Amit a filmek elárulnak rólunk Ruediger Dahlke Margit Dahlke
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 22212012

Készleten: 2 db

Milyen szerepeket játszom az életem során? Hogyan ismerhetem meg életem forgatókönyvét? Hogyan vehetem át a rendezői szerepet? Milyen szerepeket kell még eljátszanom az egyes életszínpadokon?

Margit és Ruediger Dahlke, több évtizedes terápiás tapasztalattal a hátuk mögött kedvenc film élményeiket foglalták össze új könyvükben. Az eredmény felér egy mélyreható terápiával.

„Számunkra a filmek sokkal többet jelentenek puszta szórakozásnál… akárcsak a mesék, egyfajta magasabb pszichológiát ajándékozhatnak a lelkünknek.

Mindenekelőtt arra késztetnek, hogy belemerüljünk más életmintákba: megéljük és kipróbáljuk ezeket, és tanuljunk belőlünk. Ezek a tapasztalatok részint ugyanúgy hatnak ránk, mint saját, ténylegesen megélt életünk. Ebben az értelemben minden film játék az idő illúziójával, és meseszerűen gazdagítja tapasztalataink tárházát. Nem kell minden tapasztalatot saját magunknak megszereznünk, minden hibát magunknak elkövetnünk: tanulhatunk a filmek hőseitől.

Ezért tartjuk fontosnak ezt a könyvet, és nagy örömmel nyújtjuk át. Teljes egészében mi állítottuk össze, barátok segítségével, és ez új kihívás volt. Nagyszerű érzés, hogy átadhatjuk Önnek – a lélek képnyelvén neked –, és kísérőid lehetünk életed forgatókönyvének keresésében.”

Ár: 3 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!