Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.30-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Rendkívűli Nyitvatartás március 8-22-ig

Hétfőtől- szonbatig 9-12-ig

Telefon: 06-70-520-5805 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

A gyógyító fehér mágia Fraternitas Mercurii Hermetis

A gyógyító fehér mágia Fraternitas Mercurii Hermetis
Új
Értékelés:

Cikkszám: 334501230100

Receptek, rituálék, védő formulák, gyógyító eljárások és egyéb praktikus gyakorlatok a fehérmágia alkalmazásához.
*
Először is szeretném leszögezni, hogy a mágia sem nem fekete, sem nem fehér. A mágia az, ami. A boszorkány az, aki a színét megadja. És ez a fekete és a fehér mellett minden másfajta szín is lehet.

Ennek ellenére széles körben fekete mágiáról beszélnek, ha a negatív energiák hatására van szükség egy gonosz terv megvalósításához. A fehér mágia ezen logika szerint az a mágia, amely pozitív ingadozásokat okoz, hogy jó hatású legyen.

A mágia és a boszorkányság fogalmát néhány kisebb eltéréssel felettébb hasonlóan lehet definiálni, de a mágusokat és a boszorkányokat nagyon eltérően szemlélték. Az első közülük a legismertebb Merlin lehetett, csodálták; a boszorkányokat pedig máglyán megégették. Történelmi alapja volt, ami különösen világossá válik, ha a mágiára vallásként gondolunk.

Sok keresztény, illetve katolikus ezt a látásmódot talán elutasítja, mert a vallás nekik valami „minden profántól elemelt”. De nekünk nem kell így látnunk. Egyszer erről egy barátságos pappal beszélgettem. Ahelyett, ahogy az általam várt volt, hogy támadta volna a pogány praktikákat, megismertetett engem a téma iránti modern felfogással.

Mindenekelőtt megmagyarázta nekem, hogy egy mágiát a katolikus egyház alaptétele sem veti el, se nem támadja, és nem vezet bálványimádáshoz, nem szükségesen áll ellentétben a vallásos tannal...

Ár: 2 300 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!