Kapcsolat

Tel: +36-70-520-5805

E-mail:

ezobolt.debrecen@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9.30 - 17.30
Szombat: 10.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Cím:

Debrecen, Garai utca 1.

Sorsnavigátor 2010 (DVD) Gunagriha

Sorsnavigátor 2010 (DVD) Gunagriha
Új
Értékelés:

Cikkszám: 00000052

Egy új élet küszöbén
"Képzelj el egy életet, ahol a sorsod forgatókönyvét te írod meg, ahol te magad alkotod életed. Képzelj el egy életet, ahol az álmaid valósággá válnak, ahol nincs félelem, ahol a szeretet uralja egész lényedet. Azt teszel, amit akarsz: egy varázsló képességeivel, erejével teremted életed.
Azt állítom, hogy te máris varázsló vagy, azt állítom, hogy most is egy olyan életet élünk, ahol mi magunk határozunk meg mindent, ami velünk történik, akkor is, ha mi ezt nem tudjuk."
Benned van a képesség, hogy sorsodat garantáltan átformáld. Ne bízd a véletlenre. Tanuld meg használni és élj vele. Győzd le hibás szokásaidat és hozd felszínre belső erődet, hogy egy sokkal tartalmasabb, boldogabb és sikeresebb életet élhess.
Az előadó Gunagriha (dr. Fülöp Sándor), Sri Chinmoy tanítványa, 23 éve foglalkozik a belső élet kérdéseivel. Előadásában megkapó őszinteséggel, közvetlenséggel és humorral beszél erről a fontos témáról.
Az előadás tartalmából:
Út a boldgosághoz - Szívben élni - Kiút a szenvedésből és a szellemi fáradtságból - Érték és érdek - Milyen energiával élsz? - Hit - Belső erő

Ár: 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!