Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-520-5805 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Rákos Péter Humanisztikus asztrológia Az emberi psziché új térképe

Rákos Péter Humanisztikus asztrológia Az emberi psziché új térképe
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 3345723465789

Készleten: 1 db

Rákos Péter nagy sikerű könyvét most megújult formában adjuk olvasóink kezébe. A ma már tankönyvként keresett kötet a humanisztikus asztológia alapjait foglalja rendszerbe, pszichológiai megközelítésű, determinizmuson túlmutató szemlélete gazdagítja a hazai asztrológiai irodalmat.

A mű nemzetközi összehasonlításban is kimagasló jelentőségű : elsőként ad részletes ismertetést e korszerű irányzat horoszkópértelmezési technikájáról. Kreatív, logikus, könnyen elsajátítható módszert kínál, amely a legalapvetőbb asztrológiai elveknek szerez újra érvényt. A szerző az ismertetett humanisztikus tételeket a legszigorúbb gyakorlati próbának veti alá : a példahoszroszkóp részletes kifejtése – akár egy matematikai tétel bizonyítása – pontról pontra nyomon követhetően vezet egy eseményekben gazdag élet sorsfordulóihoz és egy sokoldalú személyiség legrejtettebb mozgatórugóihoz. Mert e könyv, egyedülálló módon, élő klasszikust választ elemzése tárgyául : Szepes Máriát, aki nemcsak idézett művei által, hanem személyes reflexióival is igazolni tudta a humanisztikus ábrafejtés univerzális érvényességét.

Rákos Péter író, asztrológus, a hazai Humanisztikus Asztrológia Iskola alapítója. Az ősi tudományok korszerű megközelítésének témakörében eddig megjelent munkái : az Égi jelek, az Érzelmes asztrológia, a Titkos név könyve, a Gyermekasztrológia, valamint a Jegyek és játszmák.

Ár: 2 600 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!