Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Lillian Glass: Hogyan vonzzunk be nagyszerű embereket?

Lillian Glass: Hogyan vonzzunk be nagyszerű embereket?
Értékelés:

Cikkszám: 90605

Készleten: 1 db

Gazdagságot, egészséget, boldog párkapcsolatot, bőséget és kreativítást jelentő munkát, harmonikus gyerek-szülő viszonyt, és még ki tudja, mi mindent szeretnénk. A teremtés viszont nem megy önismeret nélkül, tapasztalatom szerint legalábbis.
Hogyan vonzzunk be nagyszerű embereket? címmel dr. Lillian Glass írt könyvet, és ebből kimásoltam a nagyszerű emberek 20 ismérvét. Egy ideje rendszeresen elolvasom, hogy emlékeztessem magamat arra, milyennek kell lennem – azért, hogy egyre kiteljesedettebb legyen az életem, egyre inkább tenni tudjam a dolgom, egyre jobb kisugárzással, és ez által egyre jobban tudjak teremteni. Mégpedig teremteni nemcsak magamnak, hanem azért is, hogy a GazdagNők küldetése mind inkább megvalósuljon: segíthessem, segíthessük a nők anyagi függetlenségét, pénzügyi önismeretüket és pénzügyi intelligenciájukat fejleszthessük. Szóval azt, hogy tele legyen a nők saját pénztárcája, és ne kuncogó krajcárok után kelljen keresgélniük.
Az intuitív cselekvést ;-) gyakorolva azt a késztetést kaptam, hogy dr. Lillian Glass felsorolásából készítsek egy afféle mini önismereti kérdőívet – itt találod alább. Abban segít, hogy átgondold, rád mi lehet a jellemző… Nekem mélységes meggyőződésem, hogy ezek az ismérvek valóban fontosak, magasabb rezgés szintet jelentenek, és ezáltal a bevonzásunk, a teremtésünk is sikeresebb lehet, jobban működhet.

Ár: 2 150 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!