Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

Lélekcsemegék 365 üzenet az év minden napjára Arató Mónika

Lélekcsemegék  365  üzenet az év minden napjára Arató Mónika
Értékelés:

Cikkszám: 45364526456

Szeretnél megérkezni a Teljességbe? Szeretnél boldogabb perceket, órákat, napokat, heteket? A Lélekcsemegék támogatnak, hogy ne hagyd magad! Ne hagyd magad befolyásolni a negatív események, emberek, hatások által.

Ha tartósan magasan tartod a rezgésszintedet, az életed is átalakul úgy, ahogy szeretnéd. Ha mindennap rendszeresen elolvasod őket, segít, hogy az észlelésedet átalakítsd, és a figyelmed fókusza a sok hatás közül, ami egy nap alatt ér, olyan dolgokon legyen, amelyek támogatnak a boldogabb és teljesebb élet megteremtésében. Abban támogatnak, hogy az legyél, aki valójában VAGY.

A Lélekcsemegék magukban rejtik az Évkör energiamintázatát. Hangolódj rá az Évkörre, mert azzal a saját jól-létedet segíted elő, és jobban megérted a vágyaid és kihívásaid mögött rejlő okokat. Segítségével visszatalálsz a Természetanyához és saját valódi természetedhez is. Töltsenek fel a Lélekcsemegék erővel, hittel és bizalommal az év minden egyes napján!

„A Lélekcsemegék az első olyan csemegéspult, ahol a csemegék fogyasztása nem testsúlygyarapodáshoz, hanem a szívedben élő Szeretet és Bölcsesség növekedéséhez vezet.”
Balogh Béla

Ár: 3 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!