Kapcsolat

Debrecen, Garai utca 1.sz. (Mediterrán lakópark üzletsora)

Garai utca felől a 2. üzlet a Varroda mellett.

Bethlen utca felől a 7. üzlet a Virágos mellett. 

          Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek  09.00-17.00                                

Szombat 10.00-13:00  

Telefon: 06-70-2647627 - nyitvatartási időben

emailbartaeva26@gmail.com     30/9357-801 

  

 

A szabad figyelem Székely István

A szabad figyelem Székely István
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 3354636487321

Készleten: 2 db

A szabad figyelem. Gyakorlati kézikönyv

A mai ember figyelme szórt, csak percekig tud koncentrált lenni. Szinte mindannyian tapasztaljuk ezt mindennapi életünkben. A szórt figyelem, az összpontosításra képtelenség pedig gyengíti emberi kapcsolatainkat, és megnehezíti a mindennapok át és megélését. Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik változtatni akarnak ezen, akik elszánták magukat, hogy elinduljanak a figyelmük, koncentrációs ké pességük fejlesztésének útján, mert kezükbe akarják venni az irányítást, tapasztalni akarják, mire képes a megerôsített, megedzett figyelem, és hogyan képes a másikra, a közösség re figyelni. Hogyan képes építeni lelket, emberi kapcsolato kat és közösséget. Azoknak ajánlom, akik tapasztalni akarják, hogy a jó figyelem gyógyít. Gyógyítja az Ént és egész kör nyezetét.

A szerzô, aki a szellemtudomány kiváló ismerôje és cselek- vôje, bibliai szövegek kutatója, ezúttal olyan meditációs kézikönyvet írt, ami a közérthetô nyelvezetnek és a plasztikus, valóban gyakorlati példáknak köszönhetôen a spirituális út elején álló olvasókhoz is szól.

„...az emberi tudat, amihez a figyelem általános érte lemben hozzátartozik, képessé válik felszabadított figyelmét – önmagát – mások rendelkezésére bocsátani vagy „átadni”. A figyelem, maga az ember, így megváltoztatja a saját cent rumát, hogy új, másokkal közös centrum építôjévé legyen.”

Kötés:  keménytáblás, cérnafűzött, 132 oldal

Ára: 2.500 Ft

Ár: 2 500 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!